Advertisement

Φωτια Ιστιαια - ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ : Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα.

Φωτια Ιστιαια - ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ : Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα.. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την.

Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα.

Ster's tweet - "#Ευβοια #φωτια #φωτια_ευβοια #ΒορειαΕυβοια ...
Ster's tweet - "#Ευβοια #φωτια #φωτια_ευβοια #ΒορειαΕυβοια ... from pbs.twimg.com
Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της.

(…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε!

Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Η φωτιά δεν σταματάει πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να.

Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια.

ΚΑΘΕΝΟΙ
ΚΑΘΕΝΟΙ from i.ytimg.com
Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε!

Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις.

Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι.

Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές.

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΕΥΚΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ...
ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΕΥΚΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ... from i1.wp.com
'' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων.

Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα.

Posting Komentar

0 Komentar